VS 11 with IE9 thumbnail scrolls back to first picture

May 10, 2012 at 10:26 AM
Edited May 10, 2012 at 11:22 AM

Hi,

I tested the example with VS 11. With IE 9, after clicking a picture, the scroller goes back to the first picture. With Firefox, Safari, Chrome it works correct. Any ideas?

Thanks in advance

Ludwig

 

Coordinator
May 10, 2012 at 2:44 PM

Hi,
It seems to be working fine in IE9 for me, at least on the demo page at: http://coffeescripter.com/code/ad-gallery/

When you say VS 11, do you mean that you test it in IE9 inside of Visual Studio 2011?

May 10, 2012 at 3:10 PM

yes i tested it in Visual Studio 11 beta and in Web-Matrix.

 

Coordinator
May 10, 2012 at 4:46 PM

Does it work if you test it in IE outside of VS?

May 12, 2012 at 6:20 PM

Hi,

with AD Gallery 1.2.7 it works!!

Thanks for your excellent work

Ludwig

Coordinator
May 13, 2012 at 7:09 AM

Glad to hear that, thanks for your feedback!

May 13, 2012 at 10:08 AM

Hi all.

I have tested version 1.2.7 in my site.

the url is 

http://www.kokaras.gr/private.php

I have a problem. After clicking the 21st picture in my scroller, the scroller goes back to the first picture.

I have tested with IE8, Chrome and Firefox. Always the same problem.

Any Ideas?

Thanks.

Dimitris

May 14, 2012 at 8:23 PM

Hi,

I had the same problem after updating from 1.2.5 to 1.2.7.

Using the setting: update_window_hash: false was a quick-fix for me.

HTH :)

Coordinator
May 17, 2012 at 2:14 PM

Thanks sbouma, that should give me a hint on how to solve it. I'll look into it as fast as I can.

Nov 20, 2012 at 6:16 PM
Edited Nov 20, 2012 at 6:16 PM

OK.

Problem solved.

Check the code, for each picture "<li>" and "</li>" and must be present.

  • Sorry for the fuss...